22-04-2016

DOKTORA EĞİTİMİ SEMPOZYUM PROGRAM

Değerli Öğretim Üyelerimiz, Öğrencilerimiz ve Çalışanlarımız

Dokuz    Eylül   Üniversitesi   Tıp   Fakültesi      Öğretim       Üyesi    ve       Enstitümüze    Enstitü     Müdürü olarak hizmet vermiş  olan Sayın   Prof.   Dr.   Gül   GÜNER   AKDOĞAN’  ın Emeklilik  Töreni  10 Mayıs  2016  Salı  günü saat: 11:00’de ve “Doktora Eğitiminde Yeni Ufuklar” konulu  Doktora Eğitimi Sempozyumu saat: 14:00-16:30’da DEÜ Tıp Fakültesi Derslikler Grubu Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinizi ve katılımlarınızı arz/rica ederiz.

“Doktora Eğitimi Sempozyumu” Bahar yarıyılı Danışmanlık Çalıştayı olarak düzenlenmiştir.

Katılım Sertifikası verilecek olup, Danışmanlarımızın ve Lisansüstü öğrencilerimizin katılımını önemle arz/rica ederiz.

Prof.Dr.İbrahim  ASTARCIOĞLU

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü

Doç. Dr. Zübeyde  ERBAYRAKTAR

Sağlık Bilimleri Enstitüsü  Müdür Yardımcısı