02-02-2024

Değerli Öğrencilerimiz,

 

Enstitümüz 2023-2024  Öğretim Yılı Bahar  Yarıyılı Ders Kayıt Yenilemeleri

05-07 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

05-07 Şubat 2024 tarihleri arasında ders seçimi yapmayan (UZMANLIK ALANI-TEZ ÇALIŞMASI dersleri de dahil) öğrencilerimiz “kayıt yenilemedi” olarak sistemde görünecek olup; bu nedenle Ders Ekleme-Ders Çıkarma tarihi olan 08 Şubat 2024 tarihinde ders kaydı yapamayacaklardır.

  • Ders seçimi yapabilmeniz için önceki dönemlere ait üzerinizdeki derslerin, Uzmanlık Alanı (Başarılı/Başarısız) ve Tez Çalışması (Gelişmekte olan/Yetersiz) da dahil olmak üzere tüm notlarının ilgili öğretim üyeleri tarafından sisteme girilmiş olması “ALIYOR” görünmemesi gerekmektedir. 
  • DEBİS şifreniz ile not durumlarınızı kontrol etmeniz ve “ALIYOR” durumunda dersiniz var ise ilgili öğretim üyesi ile ACİLEN irtibata geçmeniz gerekmektedir.  Aksi takdirde kayıt yenileme işleminiz gerçekleştirilemeyecektir.
  • Ders dönemini bitiren öğrencilerimizin de Uzmanlık Alanı ve Tez Çalışması (Yönetim Kurulu Kararı ile teze başlandı ise seçilmelidir, teze başlanmadı ise sadece uzmanlık alanı dersi seçilmelidir) derslerini seçmeleri gerekmektedir. Aksi durumda kayıt yapmamış kabul edilmektedir.
  • Önceki dönemlerde zorunlu derslerden başarısız olan öğrenciler web kayıt esnasında aynı dersi almak zorundadırlar.
  • Önceki dönemlerde seçmeli derslerden başarısız olan öğrenciler aynı dersi veya aynı kredi değerinde başka seçmeli dersi seçebilirler. Ancak bu durumu mutlaka dilekçe ile (danışman ve anabilim dalı başkanının “uygundur” imzası olmalı) Enstitü’ye sunmalıdırlar.
  • yarıyılını dolduran öğrenciler Uzmanlık Alanı ve Tez Çalışması (Yönetim Kurulu Kararı ile teze başlandı ise) hariç ders seçemezler.
  • 2023-2024 Bahar Dönemi için geçerli mazereti nedeniyle hak dondurma talebinde bulunan öğrencilerin dilekçelerini Enstitü Müdürlüğü’ne vermeleri için son tarih23 Şubat 2024’tür. Bu tarihten sonra gelen hak dondurma talepleri kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  • Üniversitemiz öğrencilerinin katkı payı/öğrenim ücretlerini ödemekte oldukları banka hesap bilgileri değişmiş olup, 21.01.2020 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası hesapları kullanılacaktır. Öğrencilerimiz katkı payı/öğrenim ücretlerini, öğrenci numarası belirtmek suretiyle Türkiye genelindeki Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Bankası ATM’lerinden, Ziraat Bankası İnternet veya Mobil bankacılığı aracılığıyla (öğrenci numaralarını bildirmek suretiyle) yatırabileceklerdir. Ödemelerde havale masrafı alınmayacaktır.

 

ÖNEMLİ NOT: Diğer bankalar aracılığı ile EFT veya havale kabul edilmemektedir.

 

 

Yeni eğitim-öğretim döneminin başarılı geçmesini dileriz.

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

 

 

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast