ORPHEUS-Biyotıp ve Sağlık Bilimleri Alanında Lisansüstü Danışmanlık Kursu” gerçekleşti.

12-03-2021

11th March 2021, virtual course was held under the topic: “PhD SUPERVISION IN BIOMEDICINE AND HEALTH SCIENCES” organised by Dokuz Eylul University (DEU), Institute of Health Sciences and supported by ORPHEUS (Organisation for PhD Education in Biomedicine and Health Sciences in the European System). In the workshop, following the welcome speech by Prof. Dr. Hülya ELLİDOKUZ (Director, DEU, Institute of Health Sciences) supervision was dealt with in both academic, social and psychological perspectives with the expert scientists-trainers Prof. Dr. Michael MULVANY (Chair of ORPHEUS Labelling Committee, Aarhus University) and Prof. Dr. Gül GÜNER AKDOĞAN (Co-Chair of ORPHEUS Labelling Committee, Izmir University of Economics-DEU emeritus professor).

Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ev sahipliğinde 11 Mart 2021 tarihinde çevrimiçi olarak “ORPHEUS-Biyotıp ve Sağlık Bilimleri Alanında Lisansüstü Danışmanlık Kursu” gerçekleştirildi. Kursumuzda Enstitü Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Hülya ELLİDOKUZ’un açılış konuşmasının ardından, değerli eğiticilerimiz ORPHEUS Etiket komisyonu Başkanı Prof. Dr. Michael MULVANY, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim üyesi (DEÜ emekli öğretim üyesi), ORPHEUS Etiket Komisyonu Eş-Başkanı Prof. Dr. Gül Güner AKDOĞAN ve katılımcılarımızla birlikte Doktora eğitimi ve danışmanlık hem akademik, hem de sosyal ve psikolojik boyutlarıyla tartışıldı.