Enstitümüz Tıbbi Biyoloji ve Genetik Doktora Programı öğrencisi Dua ÖZSOYLU Tebrik Mesajı

18-05-2017

“Üniversitemiz, DEPARK, DETTO ve Sun Grubu Ar-Ge Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen “Teknik Tekstiller Proje Pazarı” isimli organizasyon dâhilindeki yarışmada üniversitemiz öğrencisi Dua ÖZSOYLU’ nun doktora tez projesi Üçüncülük Ödülü’ ne layık görülmüştür.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sefa KIZILDAĞ’ ın yürütücülüğünü yaptığı; İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa M. DEMİR, araştırma görevlisi Tuğba IŞIK ve üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tıbbi Biyoloji ve Genetik Doktora Programı öğrencisi Dua ÖZSOYLU tarafından çalışılan projenin ödüle layık görülmesinden dolayı değerli akademisyenlerimizi ve öğrencimizi tebrik ediyorum.”